Aston Villa v Celtic FC

Aston Villa v Celtic FC

Titta på Aston Villa i Champions League: Skaffa dina officiella biljetter idag!

Aston Villa är inte bara en klubb med en rik fotbollstradition, utan också ett lag som gör avtryck i europeiska tävlingar. Med en passionerad fanbase och historiska prestationer är Villa nu inställd på att tävla i Champions League, vilket för med sig spänningen från toppfotboll i Europa till Villa Park.

Villa Park, klubbens ikoniska hem sedan 1897, är en av de äldsta och mest kända stadionerna i England. Känd för sin elektriska atmosfär och djupa koppling till klubbens arv är det att se Aston Villa spela på Villa Park en upplevelse som ingen annan. Nu, med Champions League-fotboll i horisonten, är det det perfekta tillfället att se toppmatcher i Europa på denna legendariska plats.

När Aston Villa gör sin återkomst till Champions League, kommer Villa Park att vara värd för spännande matcher som ingen fotbollsfan bör missa. Vi erbjuder officiella biljetter direkt i partnerskap med klubben, vilket säkerställer att du får de bästa sittplatserna i en sömlös och säker process. Alla biljetter är e-biljetter, vilket gör din bokningsupplevelse snabb och bekväm.

Med decennier av erfarenhet inom fotbollsbiljettindustrin, är vi här för att hjälpa dig vid varje steg. Missa inte chansen att se Aston Villa sätta sitt märke på Europa under säsongen 2024-25.

Boka dina Champions League-biljetter online nu och bli en del av historien!

29 jan. 2025
20:00
Mobile E-ticket
Biljetter från1 857 kr

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Sittplatskarta

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...