Bologna FC

Bologna FC

Stig in i världen av Bologna FC, en av Italiens äldsta och mest älskade fotbollsklubbar, grundad 1909. Med en rik historia och en passionerad fanbas, tävlar Bologna FC i den prestigefyllda Serie A, vilket visar deras beslutsamhet att återta sin plats bland Italiens fotbollselit. Känd som "i Rossoblù" (de Röda och Blåa), återspeglar smeknamnet inte bara lagets ikoniska färger utan även passionen och stoltheten hos dess engagerade fanbas, som har stått stark genom hela klubbens berömda historia

Bologna FC spelar på den ikoniska Stadio Renato Dall'Ara, som har en sittplatskapacitet på cirka 38 000, vilket skapar en elektrifierande atmosfär på matchdagar.

 

Visste du det?

  • Klubben kan stoltsera med sju Serie A-titlar och ett berömt arv inom italiensk fotboll, vilket gör den till en viktig del av landets idrottshistoria.
  • Bologna FC delar intensiva rivaliteter med klubbar som Parma och Fiorentina, ofta levererar spännande möten som fångar fans.

 

Missa inte din chans att vara en del av action! Säkra dina biljetter idag för att se Bologna FC live på Stadio Renato Dall'Ara. Känn energin, omfamna kulturen och heja på Rossoblù när de siktar på ära på planen!

Genom att välja Bologna FC, deltar du inte bara i en fotbollsmatch; du blir en del av en rik tradition som firar lagarbete, motståndskraft och en kärlek till spelet. Skaffa dina biljetter nu och upplev Bologna FC:s magi!

Kommande (18)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...