Arsenal v Dinamo Zagreb

Arsenal v Dinamo Zagreb

Arsenal Football Club, vanligtvis känd som Arsenal eller Gunners, är en av de mest ikoniska och framgångsrika fotbollsklubbarna i England. Grundad år 1886 har klubben sitt säte i norra London och har en rik historia fylld med otaliga prestationer.

Arsenals identitet präglas av dess röda och vita färger samt kanonemblemet, som symboliserar klubbens historia som klubben för Royal Arsenal-munitionsarbetarna. Klubben har en hängiven supporterkår känd som "Gooners" och upprätthåller en stark rivalitet med grannarna Tottenham Hotspur i North London Derby.

Missa inte chansen att se Arsenal spela i Champions League och boka dina biljetter i förväg för att säkra din plats!

22 jan. 2025
20:00
Mobile E-ticket
Biljetter från4 069 kr

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Sittplatskarta

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...